Vilpolan lattia on tässä ollut tekeillä kolme iltaa. Vilpola sijaitsee pohjakerroksessa WC:n ja pesuhuoneen välissä, ja pesuhuoneen toisella puolella on sauna. Vilpolassa oleskellaan saunomisen yhteydessä, sinne tulee ainakin takka, baaritiski, kunnon nojatuolit, lämpöä ja valoa ja rentoa mieltä.


1734160.jpgTässä yllä on kuva pöytätabletista, jonka purkamalla saa kuvassa näkyvän pinollisen lattialautoja. Noille ohuemmille pyöreille rimoille täytyy vielä keksiä käyttöä - ainakin luudan varsiksi niistä olisi. Ideoita otan mielelläni vastaan:)

1734165.jpg

Tässä on sitten lattia tekeillä. Sahasin ja liimasin palasia sitä mukaa kun työ eteni, yksi lauta jatkoi seuraavalla rivillä yli jääneellä osallaan ja näin tuli tasainen kuvio, jossa noin joka viides lautarivi jatkui samoilla kohdilla. Painoin lautaa kunnes liima kuivui, sillä toiset olivat hieman vinompia kuin toiset eikä latominen olisi muutoin onnistunut suoraan.

1734176.jpg

Tässä on sitten valmis lattia. Paitsi että tietenkin listat puuttuu, enkä tiedä vielä petsaanko vai vain vahaanko tuon pinnan ja pitääkö se vielä hioakin. Mutta muutoin valmis :D