1486477.jpg

Tässä näette hahmotelmani minikodista, johon on alustavasti suunniteltu huoneiden ja kerrosten määrä, huonejako, väliseinien ja oviaukkojen koot sekä minkälaiset ikkunat laitetaan. Kuva ei ole kauhean hyvä, mutta saahan siitä selvää, minkälainen on visioni.

1486536.jpg


Tuollaisesta lautakasastahan tämä sitten lähti. Tai ei oikeastaan, koska tuossa ne on jo sirklattu millimittaan ja väliseinissäkin on jo ovi aukot. Mutta pelkkää vaneripätkää se aluksi oli. Tuossa on jotain ylijääneitä rimoja, joista ehkä saa jotain vielä aikaan. Listoja ehkä?

Tässä alla näette paremman kuvan siitä, miten olen edistynyt.

1486585.jpg

Väliseinät ovat vielä vähän keturallaan, koska niiden paikat on vasta suunnitteilla kuvaa otettaessa. Seuraava askel onkin mitata niiden kohdat millilleen ja porata niitä varten reiät lattioihin ja kattoihin. Koko talo on vastaavalla elementtityyppiratkaisulla rakennettu, tapit pitävät sen koossa tukevasti ilman liimaakin. Suunnitelmani mukainen koristelista katon reunaan pitäisi vielä saada sahattua noiden väliseinien paikkojen poraamisen lisäksi, sitten puuttuu vielä kattoluukku kattoterassille pääsyä varten sekä 2. kerroksen takaseinään on sahattava ruokasalin ikkuna-aukko, jota varten kuvassa näkyy jo reikäkin. Ja keskiviikkona viimeistä kertaa kurssi eli nelisen tuntia aikaa! (koko kurssin kesto on ollut noin 25 tuntia....) Eli ylihuomenna pitäisi olla harjakaiset! =)