Eilen oli viimeinen kurssikerta ja sain kuin sainkin taloni rakenteet valmiiksi. Tässä ensimmäinen kuva lopputuotteesta, otettu vielä verstaalla:

1493965.jpg

Tuosta ei ehkä vielä oikein saa käsitystä talon koosta, mutta seuraavassa näette talon koottuna ensimmäistä kertaa loppusijoituspaikalleen lipaston päälle - tosin muuton jälkeen lipasto sijoittuu olohuoneeseen eikä Jeren huoneeseen :)

1493969.jpg

Kuten kuvasta näkyy, poika on jo innoissaan asetellut sinne ukkeleita. Vielä se ei haittaa, mutta mitä valmiimmaksi talo tulee, sitä vähemmän sillä saa leikkiä. Siksi päätinkin tehdä pojalle tämän rinnalle "varjonukkiksen", jota hän saa tapiseerata ja kalustaa miten lystää. Varjonukkis tehdään pahvilaatikoista eikä sitä varten osteta mitään.

Otan myöhemmin tarkempia kuvia, kunhan huoneisiin saadaan aikaiseksi sisältöä. Mutta luovuin vintistä ja tein sen tilalle kattoterassi-tyyppisen ratkaisun, ja ehkä sinne saa sitten jonkinlaisen kasvihuoneen tai huvimajan - tai molemmat :) Katon reunat muistuttavat linnaa, joten ehkä joskus talosta tehdään viktoriaaninen prinsessan linna. Toisaalta houkuttaa enemmän tehdä ajanmukainen kuva elämästämme, ja jos joskus aikaa ja innostusta riittää, jatkan ensin asukkaiden kesämökillä, sitten 50-luvun Suomeen sijoittuvalla mummonmökillä jossa asukkaiden isovanhemmat asuvat, sitten ehkä jokin fantasiahuone kuten noidan mökki ja metsää tms.... =) Suunnitelmia siis piisaa.

Nyt on sitten myös tilattu minimaailman nettikaupasta pohjakerroksen ikkunat ja ovet ja joitain pintaratkaisuja sekä koira :) Ei malta odottaa!!!