1513287.jpg

Ajattelin aloittaa pohjakerroksesta, ja sieltä luonnollisesti vessasta. Osaksi siksi, että se on reunimmainen huone vasemmalla sivulla, osaksi siksi että vessan pitää aina olla ensimmäisenä valmis ja käyttökunnossa. =)

Kuvassa näkyy siis ensimmäiset kaakelointini, jotka onnistuivat ihan hyvin. Vessaan sijoitettava ikkuna näkyy myös, tässä siitä on jo irroitettu sen yläosassa ollut koriste, sillä en ollut ottanut huomioon upotusaukkoa mitatessani että ikkunasta annetaan yleensä toinenkin mitta, eli sen ulkomitat. Koristelauta ei siis mahtunut seuraavan kerroksen katon takia, koska katossa on sentin pituinen ylimääräinen pykämä päätyseiniin nähden.

Seuraavaksi kaakeloin lattian, ja se menikin sitten pieleen, kuten kuvasta näkyy:

1513301.jpg

Tai no ei sitä vielä tässä näe. Mutta vinoonhan ne sitten meni.... täytynee yrittää asettaa huonekalut jotenkin keturalleen, jotta ne vähän oikaisisivat. Tai sitten teen uusiksi. En tiedä vielä. En edes huomannut asiaa ennen kuin laitoin kaikki seinät paikoilleen.

1513312.jpg

Tässä sitten on seinät jo maalattukin, samaten oven pokat ja ovi, sekä ikkuna ja ikkunan sisäpuolelle tehdyt listat. Voin kertoa, että olisi pitänyt käyttää spray-maalia, sillä tavallisen ylijääneen seinämaalin käyttö tähän oli paitsi pirullisen hidasta ja hankalaa, myös aivan liian tuhtia - mikään ei tahdo sopia kohdalleen enää. Ikkunat eivät avaudu, ovi narisee... alkaa kuulostaa ihan oikealta talolta :)

1513322.jpg

Tiedän että listat tulevat vielä, niin ikkunaan sisäpuolelle kuin lattiareunuksiin, kuin myös kaakeloinnin ja maalipinnan rajalle. Mutta kyllä se kolholle näyttää... ei taida listakaan ihan peittää tuota koloa oikeassa reunassa. Ehkä jos siihen liimaa vielä suikaleen valkoista ennen listaa niin se ei pistä silmään niin pahasti, tai ehkä jos siihen sijoittaisi wc-hyllyjä tai jotain... olisipa ne listat jo!